ФИРМА „КОНВОЙ-УОРЛД“ АД ПРЕДЛАГА РАБОТА ЗА БЕЖАНЦИ И МИГРАНТИ!

„Конвой-Уорлд“ АД е водеща производствена и търговска фирма в областта на стоките за широко потребление. С дългогодишна история в производството на козметика и търговска дейност, през 2000 г. е открито ново и модерно предприятие, разположено на 10 000 кв. м. площ, в северната част на София – в района на Нови Искър. Основната дейност на дружеството е производство на дунапрен, домакински гъби, гъби за баня и бърсалки за под, кърпи за почистване, почистващи препарати, както и внос и дистрибуция на водещи марки изделия за бита. Продуктите им заемат водещо място на вътрешния пазар с основни клиенти водещи вериги магазини, утвърдени търговски фирми и мрежа от магазини. Изнасят продукция в над 30 държави с мисията да доставят висококачествени, достъпни и екологично чисти стоки.

В края на 2021 г. фирма „Конвой-Уорлд“ АД е наградена от Асоциация за развитие на София, Столична община, Каритас София и представителството на ВКБООН в България, в първото издание на „Наградите за отговорни работодатели на бежанци и мигранти“ в категория „Устойчив ангажимент към служители-мигранти“. Фирмата вече повече от 6 години наема търсещи закрила и получили статут граждани на трети страни. Освен така нужната работа, като социален отговорен работодател „Конвой Уорлд“ АД предоставя адрес, жилищно настаняване и цялостна подкрепа с други необходими услуги като записване в детска градина, личен лекар и др.

Дружеството търси да назначи хора с основни трудови навици за дисциплинираност, умение за работа в екип и изпълнителност, за следните позиции:

1. ОПАКОВАЧ:

Пакетира домакински стоки (гъби, мопове, кърпи и др.) в кашони и чували, лепи стикери, тиксо и други, зарежда етикети и картонени опаковки на поточна линия.

Стартово заплащане 1200 лв. НЕТО + ваучер за храна на стойност 100 лв., допълнителни бонуси на база на утвърдени производствени норми. Трудов договор на пълни осигуровки. Заплащане на аванс и заплата 2 пъти в месеца

2. ОБЩ РАБОТНИК В ПРОМИШЛЕНОСТТА

Опакова и палетизира материали, полуфабрикати или готова продукция (гъби, мопове, кърпи и др.), товари и разтоварва всички необходими суровини и материали, необходими за нормалното функциониране на работния процес до съответното работно място, извършва общи дейности, свързани с работния процес.

Стартово заплащане 1300 лв. НЕТО + ваучер за храна на стойност 100 лв., допълнителни бонуси на база на утвърдени производствени норми. Трудов договор на пълни осигуровки. Заплащане на аванс и заплата 2 пъти в месеца.

Информация за социалните придобивки, с които се подпомагат работниците:

• Заплащане на карта за градски транспорт след първия месец (за линия 27). Ако работникът продължи със заетостта и пътува от по-дълго разстояние, може да бъде покрит разход за карта за целия градски транспорт на София след третия месец заетост.

• Безплатна маршрутна линия Бов-Своге-Конвой

• Безплатно обедно хранене – изцяло покрит разход за обяд.

• Безплатна филтърна или минерална вода – машини на територията на целия завод.

• За работници, които имат нужда от настаняване – настаняване във ведомствен блок, непосредствено до завода, на символичен наем от 300 лв. за 3-стаен самостоятелен апартамент, около 85 м2, оборудван. С възможност за настаняване на семейство или до 4 души заедно. Районът на Нови Искър е осигурен с училища, детски градини и здравни грижи. За 2 работници може и стая с общ санитарен възел на етажа – цена на наема за стаята – 120 лв. на месец.

За допълнителна информация може да се свържете с представител на „Конвой Уорлд“ АД: 

Телефон: 0899 917708

Имейл: k.denkova@convoybg.com

или заповядайте в офиса на „Бюрото за информация и услуги за чуждестранни граждани“ на булевард „Христо Ботев“ 113 в София!