АРТ РАБОТИЛНИЧКА, ПИКНИК И КОНЦЕРТ В КРАСИВА ФЕРМА

  • от

Тази неделя (7 август) между 9:00 и 12:00 ч. Мулти култи колектив ви кани на едно специално събитие, с което да кажем добре дошли на бежанците от Украйна. Американката Шери Бергер и Стоян Стоянов ни канят в своята семейна ферма в близост до София, където отглеждат пчели и плодни дървета. Там има голяма градина с езерце и много приятели животинки… Ще можем да си направим чудесен пикник сред природата! Самата Шери е художник и дизайнер и тя ще води арт работилничка за деца и възрастни, като всеки ще изрисува своя саксия и ще занесе у дома едно растение, за което да се грижи. Димитър Христов – поет, драматург и преводач, ще направи концерт с авторска музика с китара. Всички са добре дошли – украинци, други чужденци, българи – деца и възрастни, нека създаваме нови приятелства в неформална среда!

Ако имате възможност, донесете си одеяло за сядане, храни и напитки, любими игри (топка, федербал и др.).

 
Къде:

Фермата се намира на около 30 мин. от София в близост до село Нови Хан, точна локация – https://bit.ly/3PBPTPs

Имайте предвид, че във фермата има пчели и въпреки че много рядко някой може да бъде ужилен, съществува известен риск – особено за хора с алергия или страх от пчели.

Транспорт:

Ако имате собствен транспорт, моля използвайте го и нека се срещнем директно във фермата в 9:00 ч. (точна локация – https://bit.ly/3PBPTPs)

Ако нямате собствен транспорт, може да се възползвате от нашия безплатен бус, който сме наели за събитието. Той тръгва зад катедралата Александър Невски в 8:15 ч. на 7 август, затова ще се съберем в 8:00 ч. там (точна локация – https://bit.ly/3RZ6COq). Бусът има само 36 места, затова е много важно да се регистрирате възможно най-скоро, за да знаем колко души да очакваме. Молим ви и ако се регистрирате, но по някаква причина нямате възможност да дойдете, пишете ни незабавно, за да освободим вашето място за някой друг.

Имайте предвид, че цената с такси от центъра на София е около 40 лева в посока.

Контакти:
Ако сте със собствен превоз и имате проблеми с намирането на мястото, моля, обадете се на Стоян (на английски и български) – +359 89 304 7785.

Ако ще пътувате с организирания транспорт и имате въпроси, моля, обадете се на Панайот (на руски и български) – +359 88 882 6678.

Регистрация:

Входът е свободен, но изискваме задължителна регистрация – https://forms.gle/bQC8U3urCwmouWeu8

Събитието се съфинансира по проект Мигранти с таланти по Фонд Активни граждани България.