Уебинар 20 юни 2022: Ролята на представителя в процедурите за предоставяне на закрила при непридружени деца

Фондация за достъп до права – ФАР и студентите от обучителната ни програма по проект „София – столица на Правото: неформална обучителна програма за развитие на млади застъпници в бежанското и миграционното право“ имаме удоволствието да Ви поканим на уебинар на тема „Ролята на представителя в процедурите за предоставяне на закрила при непридружени деца“.

Събитието ще се проведе онлайн в Zoom на 20 юни 2022 г., понеделник, от 10:00ч. с продължителност един час.

Говорители  в събитието ще бъдат завършилите обучението студенти –  Александра Купър, Хелен Восканян, Емилия Василева и Диляна Стоянова. На уебинара те ще споделят изготвения от тях анализ и препоръки.

Техен ментор в процеса на изготвянето на този анализ и в рамките на теренната работа беше Кристина Гологанова, директор на Фондация Рийчаут, която подпомага деца в риск  Пълният анализ може да намерите тук:

РОЛЯТА НА ПРЕДСТАВИТЕЛЯ В ПРОЦЕДУРИТЕ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЗАКРИЛА ПРИ НЕПРИДРУЖЕНИ ДЕЦА

Моля да потвърдите възможността си за участие посредством регистрация до неделя, 19 юни 2022г. на следния линк:

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

След регистрацията си ще получите на посочения от Вас имейл линк за включване в срещата.

При въпроси, свържете се с нас по имейл на office@farbg.eu

Този публикация е изготвена в изпълнение на проект на Фондация за достъп до права – ФАР „София – столица на Правото: неформална обучителна програма за развитие на млади застъпници в бежанското и миграционното право“. Проектът е финансиран по Програма „София – град на младите и активните“ на Столична община. Цялата отговорност за съдържанието на публикацияра се носи от авторският екип и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази статия отразява официалното становище на Столична община.