СТУДЕНТСКИ СТАЖОВЕ: ИНФО СЕСИЯ

Искате ли това лято да станете част от нещо смислено, хуманно и вълнуващо? Предлагаме ви едно дълбоко потапяне в работата с бежанци и мигранти, в разбиране на техните нужди и подкрепа за адаптирането им в живота в България. Ще научите адски много и то от най-добрите в сферата на интеграцията и правната помощ. Стажът предлага финансова компенсация и сертификат.

Включете се на 30 май 2022 г. от 18:15 ч. в онлайн инфо сесия на страницата във фейсбук на Мулти култи колектив, за да ви представим възможностите за включване в екипа на:
– Първото общинско Бюро за информация и услуги за чуждестранни граждани
– Мулти култи колектив
– Център за правна помощ Глас в България.

Освен участие в самия стаж на терен, сме предвидили допълнителни дейности като участие в 1-дневно онлайн обучение, създаване и реализиране на комуникационна кампания, създаване и публикуване на авторски материали в Академичния бюлетин „Бежанците: Днес и утре“ и финална общностна среща.

Повече информация за всички дейности, дати и условия ще намерите тук – http://multikulti.bg/bg/news/call-student-internships-2022

Ако имате други въпроси, може да ни пишете на bistra@multikulti.bg или да се включите в инфо сесията и да си ги зададете лично.

Проектът „Студенти подкрепят социалното включване на бежанци в София“ се реализира от Мулти култи колектив в партньорство с Асоциация за развитие на София, Български червен кръст, Център за правна помощ Глас в България, ВКБООН, Български съвет за бежанци и мигранти и Академичния съвет по въпросите на бежанците. Проектът се финансира от Столична община по програма „Социални иновации“.