ПОКАНА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ТРУДОВА БОРСА С ФОКУС УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИ

  • от

На 11.05.2022г. от 10:00ч., в двора на дирекция „Бюро по труда“ – Възраждане, на адрес гр. София, ул. “Странджа” № 64, ще се проведе трудова борса. На нея ще присъстват работодатели от различни икономически сектори.

Събитието е отворено за всички граждани, които търсят работа, с фокус върху украинските бежанци. В случай, че желаете да започнете работа, заповядайте! Служителите на бюрото по труда ще Ви окажат пълна подкрепа за намиране на подходяща и търсене от Вас работа.

Трудовата борса се организира от Агенцията по заетостта. Бюрото за информация и услуги за граждани на трети страни подкрепя събитието, като осигурява превод от български на украински и руски език и обратно.

Препоръчва се да носите със себе си автобиография. Ако имате нужда от помощ или превод на своето CV, консултация или снимка, можете предварително да се свържете с представители на Бюрото за информация и услуги за граждани на трети страни на office@sofia-da.eu; s.raeva@sofia-da.eu, както и да ни се обадите на тел. +359879651346.

Очакваме ви!